ponedjeljak, 29. listopada 2012.

Krema od sira s jagodama

Sastojci

  • 100 g svježeg sira
  • 200 g krem sira
  • 50 g šećera
  • 1 paketić burbon vanilije
  • 1 jaje
  • 5 većih jagoda
  • žlica šećera

    Priprema

    1. Namastite kalupe (može i one za muffine) i ugrijte pećnicu na 170°C. Mikserom tucite sireve sa šećerom i vanilin šećerom pa na kraju dodajte i jaje.
     2. Miješajte sve dok ne dobijete posve kremastu smjesu. Izlijte smjesu u kalupe.
    3.Štapnim mikserom usitnite jagode pa im dodajte šećer. Po jednu žlicu smjese od jagoda prelijte po kremi od sira i izmiješajte da dobijete šare. Pecite 20-ak minuta.

    jagode-180512

Nema komentara:

Objavi komentar