nedjelja, 4. studenoga 2012.

Pašteta od tunjevine

Sastojci

Broj osoba:
4 – 6 osobe
  •  1 glavica luka
  •  2 tvrdo kuhana jaja
  •  240 g Eva tune u biljnom ulju
  •  100 g maslaca
  •  malo Senfa estragon
  •   sol
  •   papar
  •   limunov sok
  •   Worcestershire umak 

    Priprema

    1. 1
      Luk sitno nasjeckajte. Maslac pjenasto izmiješajte, a tvrdo kuhana jaja i tunjevinu sitno narežite ili sameljite.
    2. 2
      U maslac umiješajte pripremljeni luk, jaja i tunjevinu. Dodajte senf, sol, papar, worchestershire umak i malo limunova soka.
    3. 3
      Sve dobro izmiješajte i ohladite.

    Posluživanje

    Paštetu od tunjevine poslužite kao namaz uz prepečeni kruh.

    Savjet

    Maslac možete zamijeniti topljenim sirom.

    Pašteta od tunjevine
     

Nema komentara:

Objavi komentar