subota, 3. studenoga 2012.

Tjestenina sa Gorgonzolom (ili po naški - manistra sa gorgonzolom)

Sastojci

  • sastojci za 2 osobe:

  •   tjestenina
  •  1 dl vode
  •  1 kocka mesne juhe
  •  2 dl slatkog vrhnja
  •   sol,papar,začin peršin ili vlasac
  •  1 dl kiselog vrhnja
  •  1 paket gorgonzole  

    Priprema

    1. 1
      tjesteninu skuhati al dente
      2.kocku juhe prokuhati u 1 dl vode, pustiti da provri, zatim dodati slatko vrhnje, pustit da zakuha
    2. 2
      dodati ribanu gorgonzolu, kiselo vrhnje, pa začiniti po želji.
    3. 3
      sve pustit da prokuha
    4. 4
      poslužiti sa zelenom salatom ili po želji… :) 
         
       
      tjestenina sa gorgonzolom

Nema komentara:

Objavi komentar